Parking
 
 

Vanuit Nederland:
Op de E19, naam afrit Merksem/Antwerpen Centrum. Beneden aan de verkeerslichten naar rechts. Daarna bij de 3de lichten (ESSO) naar links (Noorderlaan). Volg tot de 2de lichten.
Links de Italiëlei oprijden op het uiterst rechtse vak, rechts naast de bomen. Sla rechts af aan de Koeikensgracht in,en rijd tot de 1ste lichten. Sla rechts af en rijd de parking binnen.

 

Vanuit Brussel E19 en Gent E17:
Volg de ring rond Antwerpen, voorbij het Sportpaleis, tot de afslag Merksem. Let op: dit is een dubbele afrit, volg Haven 1-199. Aan het einde van de afrit rechts tot aan de 3de lichten (Noorderlaan). Sla links af en volg tot de 2de lichten. Links de Italiëlei oprijden op het uiterst rechtse vak, rechts naast de bomen. Sla rechts af aan de Koeikensgracht in,en rijd tot de 1ste lichten. Sla rechts af en rijd de parking binnen.

 

Vanaf E313, E314:
Volg richting Breda, voorbij het Sportpaleis, tot de afslag Merksem. Let op: dit is een dubbele afrit, volg Haven 1-199. Aan het einde van de afrit rechts tot aan de 3de lichten (Noorderlaan).
Sla links af en volg tot de 2de lichten. Links de Italiëlei oprijden op het uiterst rechtse vak, rechts naast de bomen. Sla rechts af aan de Koeikensgracht in,en rijd tot de 1ste lichten. Sla rechts af en rijd de parking binnen.
Sla rechts af en rijd de parking binnen.

[ download pdf ]