Menu's: Budgetmenu's



DEZE BUDGETVRIENDELIJKE MENU’S ZIJN GELDIG VANAF TENMINSTE 20 PERSONEN, MET DE BEDOELING DAT IEDEREEN HETZELFDE GERECHT NEEMT.(zonder uitzondering).

  • Lente en zomermenu’s: 49 € pp. ,
    aperitief met hapjes, een halve fles wijn en koffie inbegrepen.
  • Water aan 7 € per literfles.
  • Het volledige menu bestaat uit een voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert.
  • Zonder soep bedraagt het menu 45,00 €
  • Zonder voorgerecht bedraagt het menu 43,00 €

 

Voorgerechten:

  • Salade van Capri (Buffelmozzarella, Coeur de boeuf-tomaten en basilicum)
  • Kleurige visterrine met saus en frisse sla
  • Nieuwe maatjes à la Niçoise (meestal verkrijgbaar vanaf juni)
  • Terrine van bloemkool en broccoli
  • Carpaccio van Buffelmozzarella en Geroosterde paprika met Foccacciatoast
  • Asperges met warm geitenkaasje op een fruitig slaatje van Granny Smith (+ 2 € )
  • Warme aspergeflans met erwtjessaus
  • Asperges in bladerdeeg met sinaasappelsabayon (+ 2 €) (asperges zijn verkrijgbaar tot 20 juni)
  • Tomatenmousse met avocadoroom
  • Bloemkoolflan met Tomatencoulis en waterkers

Soepen:

  • Jonge erwtjessoep met kerrie
  • Spinazievelouté met sesam
  • Komkommersoep (warm of gekoeld geserveerd)
  • Aspergeroomsoep ( tot 20 juni)
  • Paprikasoep in 2 kleuren (warm of gekoeld geserveerd) (+ 1 €)
  • Soep van verse tomaten met koriander (vanaf half mei)
  • Mediterraanse Pistou-soep ( + 1 € )
  • Oosterse Kippensoep met kerrie en appel (+ 1 € )

Hoofdgerechten:

  • Gestoofde Konijnenbouten met spekjes, jenever en mosterdsaus (+ 1 € )
  • Gebraden lamsbout met ratatouille ( + 1 € )
  • Gerookt varkensgebraad gevuld met abrikozen en kaneel
  • Seizoenvisfilet in kervelsaus met Pastis
  • Kabeljauw in sesamkorst met gember-vinaigrette
  • Gentse Waterzooi van kip
  • Gebakken Hoevekipfilet met ansjovis en knoflook
  • Kalkoengebraad met zuiderse groenten en saffraanrijst

Nagerechten:

  • Lekkernij van plattekaas met verse vruchtjes
  • Aardbeientaart
  • Kersenclafoutis
  • Riz Condé met abrikozensaus
  • Vanille-ijs met seizoenfruit
  • Parfait van cichorei met warme vruchten van het seizoen
  • Rabarbertaart met kaneelijs