DEZE BUDGETVRIENDELIJKE MENU’S ZIJN GELDIG VANAF TENMINSTE 20 PERSONEN, MET DE BEDOELING DAT IEDEREEN HETZELFDE GERECHT NEEMT zonder uitzondering.
Wil u toch de keuze laten tussen vlees of vis als hoofdgerecht, dan rekenen we 5 € extra per persoon.
- Lente en zomermenu’s: 59 € pp., huisaperitief met hapjes, een halve fles wijn en koffie/thee met zoetjes en snoepjes inbegrepen.
- Spa-water aan 9 € per literfles.
- Het volledige menu bestaat uit een voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert.
- Zonder soep bedraagt het menu 54,00 €
- Zonder voorgerecht bedraagt het menu 52,00 €
Voorgerechten
- Salade van Capri (Buffelmozzarella, Coeur de boeuf-tomaten en basilicum)
- Kleurige Visterrine met Saus en Frisse Sla
- Nieuwe Maatjes à la Niçoise (verkrijgbaar vanaf half juni) (+ 1 €)
- Terrine van Bloemkool en Broccoli
- Carpaccio van Buffelmozzarella en Geroosterde Paprika met Foccacciatoast
- Asperges met Warm Geitenkaasje op een Fruitig Slaatje van Granny Smith (+ 2 €)
- Warme Aspergeflans met Erwtjessaus
- Asperges in Bladerdeeg met Maltezersaus (+ 1 €) - (asperges zijn verkrijgbaar tot 20 juni)
- Bloemkoolflan met Tomatencoulis en Waterkers
Soepen
- Jonge Erwtjessoep met Vadouvan
- Spinazievelouté met Sesam
- Komkommersoep (warm of gekoeld geserveerd)
- Aspergeroomsoep ( tot 20 juni)
- Paprikasoep in 2 Kleuren (warm of gekoeld geserveerd) (+ 1 €)
- Soep van San Marzano-Tomaten met Koriander (vanaf half mei)
- Mediterraanse Pistou-soep ( + 1 €)
- Oosterse Kippensoep met Madras-curry en Appel (+ 1 €)
Hoofdgerechten
- Gestoofde Konijnenbouten met Spekjes, Jenever en Mosterdsaus (+ 1 €)
- Gebraden Lamsbout met Ratatouille ( + 1 €)
- Gerookt Varkensgebraad gevuld met Abrikozen en Kaneel
- Seizoenvisfilet in Kervelsaus met Pastis
- Kabeljauwhaasje in Sesamkorst met Gember-vinaigrette (+ 2 €)
- Gentse Waterzooi van Noordzeevis (+ 1 €)
- Gebakken Hoevekipfilet met Ansjovis en Knoflook
- Kalkoengebraad met Zuiderse Groenten en Saffraanrijst
- Zomerse Brochette van Zalm met Caponata (+ 1 €)
- Coq au Vin Blanc
Nagerechten
- Lekkernij van plattekaas met verse vruchtjes
- Aardbeientaart
- Kersenclafoutis
- Riz Condé met abrikozensaus
- Vanille-ijs met seizoenfruit
- Parfait van cichorei met warme vruchten van het seizoen (+ 1 €)
- Rabarbertaart met kaneelijs
- Kaasbordje met rozijnenbrood en huisgemaakte chutney (+ 2 €)
Smakelijke groeten,
|