De lunchmenu’s zijn voorzien van een aperitiefje met een hapje, 2 glazen wijn en water pp. en koffie of thee na met chocolaadje en zelfgebakken koekjes.
Hetzelfde menu wordt gekozen voor het hele gezelschap.
Voor een keuze-hoofdgerecht vis/vlees vragen wij 3€ per persoon extra.
Uiteraard kunnen er uitzonderingen gemaakt worden voor diëten, vegetariërs,...
Deze lunches worden enkel op weekdagen geserveerd.
LUNCHMENU’S AAN 39 €
met 1 glas huisaperitief
Voorgerechten:
- Gepofte kerstomaatjes, pistou, buffelmozzarella
- Groenekruidenroomsoep
- Zalmmousselines met witte wijnsaus
- Kruidig slaatje met champignons,spekjes, sjalotjes en vlierbloesemazijn
Hoofdgerechten:
- Hoevekipfilet met witloof, gember en koffiesaus (winter, anders andere groente)
- Kalkoengebraad met zachte knoflookroom, verse tijm, broccoli en kroketjes
- Varkensgebraad met saus van Seefbier en bloemkoolroosjes
- In kokos gepaneerde visfilet met komkommer en limoensaus
- Pladijsfilet met tapenadesaus en pompoenpuree (zomer, anders andere vis)
Desserten:
- Appel in bladerdeeg met vanillesaus
- Bavarois van mango met passievruchten
- Rabarbertaart met vanille-ijs van het huis
LUNCHMENU’S AAN € 42
met 1 glas schuimwijn als aperitief
Voorgerechten:
- Zalmcarpaccio met basilicum, limoen en fijne olijfolie
- Tatintaart van tomaten en fetakaas (lente-zomer)
- Tatintaart van witloof en geitenkaas (herfst-winter)
- Aspergesoep met gerookte forel (lente)
- Witloofsoep met truffelroom (herfst-winter)
Hoofdgerechten:
- Parelhoen met zachte knoflookroom, verse tijm en broccoli
- Varkenshaasje met portosaus, champignons en kroketjes
- Gebakken zalm met kruidenkorst en zuiderse puree
- Loze vink van doradefilet op spinaziestoemp met duglérésaus
- Speenvarkengebraad met dragonroomsaus, preirisotto met boschampignons
Desserten:
- Bosbessentaart met cichorei-ijs
- Peer gepocheerd in vanille, saus met calvados
- Parfait van Elixir d’Anvers met seizoenfruit
FEESTELIJKE LUNCHMENU’S AAN € 45
met 1 glas schuimwijn als aperitief
Voorgerechten:
- Flensje met gerookte zalm en venkel
- Bisque van grijze garnalen
- Warm geitenkaasje op honingappel met kruidige sla en nootjes
- Bliny’s met gerookte zalm en forel, garnaaltomaatje op rucola, met mierikswortelsaus
Hoofdgerechten:
- Lamsfilet met groentenkrans en aardappelgratin
- Vispannetje met oa. zalm en zeevruchten
- Parelhoenfilet met Chartreusesaus
- Waterzooi van kabeljauw met witloof met zijn vinaigrette van tuinkruiden (winter, anders andere groente)
- Lokeendfilet met honing en citroen
Desserten:
- Oosterse sinaasappel met steranijs en kaneel en amandelijs
- Bananentaart met rum en kokos, limoensorbet
- Dessertenbordje met 1 taartje, 1 sorbetje, 1 panna cotta
|