Menu's: Lunchmenu's

 

De lunchmenu’s zijn voorzien van een aperitiefje met een hapje, 2 glazen wijn en water pp. en koffie of thee na met chocolaadje en zelfgebakken koekjes.

Hetzelfde menu wordt gekozen voor het hele gezelschap.
Voor een keuze-hoofdgerecht vis/vlees vragen wij 2€ per persoon extra.
Uiteraard kunnen er uitzonderingen gemaakt worden voor diëten, vegetariërs,...

 

LUNCHMENU’S AAN 32 €
- met 1 glas huisaperitief

Voorgerechten:

  • Bisque van grijze garnalen
  • Groenekruidenroomsoep
  • Zalmmousselines met witte wijnsaus
  • Kruidig slaatje met champignons,spekjes, sjalotjes en vlierbloesemazijn

Hoofdgerechten:

  • Hoevekipfilet met witloof, gember en koffiesaus winter, anders andere groente
  • Kalkoengebraad met zachte knoflookroom, verse tijm, broccoli en kroketjes
  • Varkensgebraad met saus van Seefbier en bloemkoolroosjes
  • In kokos gepaneerde visfilet met komkommer en limoensaus
  • Pladijsfilet met tapenadesaus en pompoenpuree zomer, anders andere vis

Desserten:

  • Appel in bladerdeeg met vanillesaus
  • Bavarois van mango met passievruchten
  • Rabarbertaart met vanille-ijs van het huis

 

LUNCHMENU’S AAN € 35
– met 1 glas schuimwijn als aperitief

Voorgerechten:

  • Zalmcarpaccio met basilicum, limoen en fijne olijfolie
  • Tatintaart van tomaten en fetakaas lente-zomer
  • Tatintaart van witloof en geitenkaas herfst-winter
  • Aspergesoep met gerookte forel lente-zomer
  • Witloofsoep met truffelroom herfst-winter
  • Gepofte kerstomaatjes, pistou, buffelmozzarella

 

Hoofdgerechten:

  • Parelhoen met zachte knoflookroom, verse tijm en broccoli
  • Varkenshaasje met portosaus, champignons en kroketjes
  • Gebakken zalm met kruidenkorst en zuiderse puree
  • Loze vink van doradefilet op spinaziestoemp met duglérésaus
  • Speenvarkengebraad met dragonroomsaus, preirisotto met boschampignons

Desserten:

  • Bosbessentaart met cichorei-ijs
  • Peer gepocheerd in vanille, saus met calvados
  • Parfait van Elixir d’Anvers met seizoenfruit

 

 

FEESTELIJKE LUNCHMENU’S AAN € 38
met 1 glas schuimwijn als aperitief

Voorgerechten:

  • Flensje met gerookte zalm en venkel
  • Warm geitenkaasje op honingappel met kruidige sla en nootjes
  • Roomsoep van bospaddestoelen onder een hoedje enkel vanaf de herfst- max.30 p.
  • Bliny’s met gerookte zalm en forel, garnaaltomaatje op rucola, met mierikswortelsaus

Hoofdgerechten:

  • Lamsfilet met groentekrans en aardappelgratin
  • Vispannetje met tong, zalm en zeevruchten
  • Parelhoenfilet met Chartreusesaus
  • Waterzooi van kabeljauw met witloof met zijn vinaigrette van tuinkruiden winter, anders andere groente
  • Lokeendenborst met honing en citroen

Desserten:

  • Oosterse sinaasappel met steranijs en kaneel en amandelijs
  • Bananentaart met rum en kokos, limoensorbet
  • Dessertenbordje met 1 taartje, 1 sorbetje, 1 panna cotta