Feestbuffet

 

TRANS-ATLANTISCH BUFFET 42 €/pp (min. 20 pers.)

KOUD:

  • Zweedse Gravad lax
    OF Japanse Sushi met Wasabi en Sojasaus
  • Thaise Beef-Salad (lichtjes pikant)
  • Argentijnse Pastel de Cambraya met Chimichurri
  • Italiaanse Antipasto
    OF Libanese Fattoush

 

WARM

  • Mexicaanse Mole Poblano
  • Marokkaanse Tajine met Vis
  • Turkse Sulimans Pilav met lamsvlees
  • Indonesische Groentenwok

 

  • Franse Kazen met Huisgemaakt Notenbrood
  • American Cheesecake
  • Belgische Chocolademousse
  • Oosterse Appelsientjes

***

 

FEESTBUFFET KLASSIEKERS VAN EIGEN BODEM 42€ (min. 20 pers.)

 

KOUD:

  • Komkommerbootjes met Grijze Noordzeegarnaaltjes
  • Luikse Salade met Perenstroop
  • Salade van Witloof, Appeltjes en Beuling (winter)
    OF Salade Niçoise met Maatjes (zomer)
    OF Asperges à la Flamande (lente)
  • Ardeense Gerookte Forelsalade
    (Vegetarisch uiteraard ook mogelijk)

 

WARM:

  • Ballekes met Selder en Pureepatatjes
  • Gentse Waterzooi met Noordzeevis
  • Witloof in Hesp met Kaassaus (winter)
    OF Tomates Farcies (zomer)
  • Kalfs-Blanquette
    (Vegetarisch uiteraard ook mogelijk)

KAASSCHOTEL:

  • Assortiment Belgische Kazen met Huisgemaakt Notenbrood

 

DESSERTENBUFFET:

  • Van Belgische Klassiekers

 

***

 


FEESTBUFFET 1 - 38€ pp. (min. 20 pers.)

KOUD :

  • Gerookte Visschotel met Zalm, Heilbot, Forel en Grijze Garnaaltjes
  • Huisgemaakte Vleespastei met Chutney
  • Gemengde Groentenschotel van het Seizoen
  • Aardappelsalade, Tabouleh OF Pastasalade

 

WARM :

  • Zalmpithiviers ( Bladerdeegtaart met verse zalm)
  • Vis-Tajine met Olijven en Tomaten
  • Paëlla met Kip en Mosselen
    OF Lamscouscous met 7 Groenten
    OF Gewokte Chinese Kip
  • Fricandon met Kriekskes

Kaasschotel met Huisgemaakt Notenbrood

Verse Fruitsalade
Gelegenheidstaart van Huisgemaakt Roomijs

***

 

FEESTBUFFET 2 - 42 € (min. 20 pers.)

KOUD :

  • Huisgemaakte Gravad Lax met Elixir d’Anvers
  • Gevulde Tomaatjes met Grijze Garnaaltjes
  • Gevulde eitjes
  • Vitello Tonnato
    OF Rundscarpaccio met Truffelolie

 

WARM :

  • Schartongrolletjes met Aardappelstoemp en Broccoli
  • Lamsstoofpotje met Rijst of Couscous
  • Stoverij van Hoevekip
    (Vegetarische Alternatieven zijn mogelijk, bvb:
  • Groententaarten, Groentencanneloni, Pannenkoekjes met Spinazie, Linzensalade met
  • Bloemkool, ….

 

Kaasschotel met huisgemaakt notenbrood

Dessertenbuffet