Maandmenu mei

 
 

 

 

Voorgerechten
10 € Kruidenflensje met Asperges en Gerookte Zalm
9 € Asperges op Italiaanse wijze
9 € Terrine van Rog, Bloemkool en Groene Kruiden

 

Soepen
5 € Velouté van Rucola
7 € Kippensoep ‘Agnes Sorel’
9 € Bisque van Garnalen

 

Hoofdgerechten
17 € - Hoevekipfilet met Pesto van Daslook en Asperges
22 € - Paling in ’t Groen met Frietjes
22 € - Lamsfilet op Florentijnse Wijze
18 € - Pladijsfilet Gevuld met Krab op Broccoliflan en Tomatenvinaigrette

 

Nagerecht
9 € - Panna Cotta van Kokos met Aardbeien
8 € - Rabarberijs met Speculooscrumble
7 € - Vlierbloesemsorbet met Vers Fruit